Vi älskar att hjälpa företag och varumärken att hitta de möbler som är rätt för tillfället.

Ibland så ska man lansera en ny produkt, eller så vill man höja värdet på lokalen som ska säljas. Vissa använder oss för att skapa en pop-up butik, eller så behöver man möbler för att fotografera ett tidningsomslag. Möjligheterna är många. Här är några vi hjälpt:

 

Vi fick i uppgift att hjälpa H&M med möbler som de skulle ha på scen när de har sin stora bolagsstämma.

 

När Berns skulle inreda sin medlemsklubb Suite 606 under sommaren 2018 så gjorde vi samtliga 3 uppsättningar. Något vi tycker är superkul, både då vi får skapa olika miljöer, men också då vi älskar medlemsklubbar.

 

När Gevalia skulle lansera en ny produkt tillsammans med Philips så valde de att under flera tillfällen att skapa ett vardagsrum för att presentera produkterna för sina partners och återförsäljare. Självklart ska de sitta bekvämt, så tänkte Gevalia också. Därför hyrde de snygga designmöbler.

 

Möbelmässan är en av årets viktigaste tillfällen för tillverkare inom möbler och inredning. Watt & Veke som säljer lampor behövde möbler till mässan för att visa upp tillsammans med lamporna. Blå sammet? Japp, det löser vi.

 

När Philips skulle lansera en ny kaffemaskin för sina återförsäljare och partners så hjälpte Beleco Market till att skapa en hemmiljö under flera tillfällen där även befintliga möbler togs bort. Kaffe är något vi älskar. Att dricka kaffe sittandes i designmöbler medans man lär sig om kaffe, kan det bli mycket bättre?

 

Sting Demo Day samlar några utav världens bästa investerare tillsammans med de mest lovande företagen i Stockholm. På scen så stod det soffgrupp och fåtöljer från Beleco Market. Lovande företag och världens bästa investerare, ja de behöver vila ögonen på världens bästa designmöbler. Du vet vart du hittar dem, jo hos oss så klart!

 

När ett av världens bästa hotell behöver hyra skrivbord till sina gäster, ja då vänder de sig till Beleco Market. Enough said.

 

Svergies största affärstävling går av stapeln en gång per år och huserar på Grand Hôtel. När toppen av näringslivet kommer på middag under kvällen så är möberna på scen från oss. Hallå, ni vet väl om att vi var en av vinnarna 2017?

 

Den häftiga start-upen Dashl skulle ha en pop-up, då valde de att använda Beleco Market. Att företaget även drivs av två starka och karismatiska entreprenörer, ja det gör det ändå roligare.

 

Vi älskar att hjälpa till och skapa miljöer som blir perfekta på foto. Att sedan Svergies befolkning sitter och läser, ja det är ju superkul tycker vi. Här ser ni några av våra designmöbler på omslaget och Hus & Hem.

 

Universal Avenue, som erbjuder olika on-demand tjänster rankades av amerikanska Wired som en av Europas hetaste startups. När de skulle inreda hela sitt showroom, så fick vi i uppgift att ta fram möbler och inredning. Heta möbler, och heta företag.

 

När Redgert Comms skulle inreda ett vinhus i Gamla Stan i Stockholm, så valde att att använda möbler från Beleco Market. Att Daniel Redgert även skapat en av Sveriges häftigaste kommunikationsbyråer tycker vi är superhäftigt.

 

Ibland så tävlas det i matlagning. När Årets Kock skulle utses så hyrdes det designmöbler från oss. Årets bästa kock i matlagning, med årets bästa möbler. Win-win.

 

När Cuvée Madame skulle lansera sitt nya vin och ville engagera användarna så skapades det ett vinhus. Huset inreddes med designmöbler från Beleco Market. För när man ska dricka vin, då vill man ju sitt bekvämt. Bäst sitter ni i designmöbler tycker vi.

 

När Lindex skulle öppna sina nya butik på Kungsgatan, så hyrdes det designmöbler till showroomet. Vi älskar att hjälpa stora och välkända varumärken med möbler för sitt tillfälliga behov. Det blir mer miljövänligt så.

 

Ni känner säkert till Solsidan eller Hundraettåringen. Det är produktioner som FLX gjort. En viss Felix Herngren är grundare till produktionsbolaget. När de gör inspelningar, så hyrs det massvis med möbler. Vem vet, kanske ser ni dem snart på duk nära er.

 

 

Stockholms bästa fraktbolag? Ja, det kan nog alla hålla med dom. Dem älskar att göra event, något vi älskar också. Då behöves det möbler, något vi har. En Perfect match helt enkelt.

 

När det ska fotas tidningomslag för Leva & Bo, ja då behöver man möbler. Vad skönt att Beleco Market erbjuder trendiga designmöbler som passar perfekt i en vardagsrumsmiljö. Det blev ett riktigt sting, fattar ni? Sting 😉

 

Sony älskar spel, det gör vi också. Därför har de skapat Playstation. När nya spel lanseras på mässor, ja då måste man ha någonstans att sitta. Annars blir det svårt att spela. Skönt att vi lever för att leverera möbler till mässor.

 

Och många fler…

Vill du också hyra möbler? Kika på produkter, eller kontakta oss så hjälper vi dig <3