Har du frågor? Vi har svar. Läs vad andra frågat om tidigare, eller chatta med oss!

Hur länge kan jag streama (hyra) möbler och inredning?
Du kan hyra möbler och inredning från 1 dag upp till 6 månader.
Önskar du hyra möbler under en längre period streamar du minst 6 månader på Beleco.com/design-on-demand.

Vad kostar det?
Priset som visas under varje produkt är priset för hela den perioden du valt. (Alltså inte pris per dag)
Pris för frakt tillkommer vid betalning.
Pris för stylister visas när du valt stylist och fyllt i uppgifter.

Levererar ni utanför Stockholm?
Tyvärr levererar vi inte utanför Stockholm i dagsläget, men vi hoppas givetvis att kunna erbjuda det inom en snar framtid!

Vad är skillnaden mellan styling och homestaging?
Styling innebär att vi byter ut vissa delar av din inredning. Det kan vara stolar, soffbord, lampor och detaljer. Men du har kvar delar av inredningen så som soffor, sängar, mattor osv.

Homestaging innebär att vi byter ut hela ditt hem. Antingen är bostaden tom eller så vill du byta ut den mot nya möbler och inredning.

Är homestyling är avdragsgillt?
Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestyling avdragsgill. Läs mer på Skatteverkets hemsida genom att klicka här.

Ingår det blommor vid styling och homestaging?
Snittblommor ingår 1 gång när stylisten kommer och utför tjänsten. Tänk på att vattna blommorna så att de håller till visning.

Kan ni magasinera eller flytta inredning åt oss?
Självklart kan vi hjälpa er med det. Vår samarbetspartner Vinden kommer och packar ihop, fotar samt magasinerar det under tiden eller tills vidare. Uppge Beleco Market så får ni paketpris per rum och rabatt när ni kontaktar Vinden genom att klicka här.

När betalar jag?
Är du privatperson väljer du mellan faktura, delbetalning upp till 24 månader eller betalning med kort. Betalning sker i samband med beställning.
Är du företagskund så kan du betala med kort eller med faktura. Betalning sker i samband med beställning.

Jag har egen stylist men vill hyra möbler, hur gör jag?
När du väljer de datum du vill hyra får du upp alla produkter som är tillgängliga under den tidsperioden. Sedan är det bara att lägga de produkter du vill hyra i varukorgen. När du kommer till utcheckningen väljer du leveransalternativ. Vi ser till att din order blir levererad och inburen. När din hyr period är över hämtar vi upp allt igen.

Vad händer om det blir någon fläck/smuts/repa?
Vi tillåter normalt slitage som blir i och med att inredningen används. För övrigt så gäller hemförsäkring med allrisk alternativt så får man ersätta reperation/ny möbel.

Om jag vill köpa ut soffan och lämna tillbaka resten, går det?
Möblerna som vi hyr ut är uppbokade till andra kunder, de är därför inte till salu. På  Beleco.com/design-on-demand kan du testa och upptäcka nya produkter som du kan välja att köpa ut efter 6 månader!

När kan jag få mina produkter levererade?
Vi behöver vanligtvis någon dag på oss för att säkerställa att vi kan leverera dina produkter. Men vi försöker alltid lösa allt (vilket vi också alltid gör) så chatta med oss så löser vi det!

Jag är Stylist, hur gör jag för att ligga på er plattform?
Vad roligt! Maila oss på hello@beleco.com så pratar vi vidare där!

 

Kontakta oss gärna i chatten om du undrar över någonting!