Fullt hus i Filippa K:s butik på Grev Turegatan när Beleco i tisdags anordnade en frukost för att presentera Belecos koncept och hur event- och produktionsbolag kan använda sig av Belecos tjänster. Morgonen fylldes av härligt mingel, bra diskussioner och många nya möten.

På plats från Beleco fanns bland annat medgrundare och konceptutvecklare Sebastian Rudenstam för att berätta om Belecos vision som en ledande cirkulär marknadsplats och Jamsine Logrell, COO, som berättade mer om hur Beleco praktiskt arwwwr med olika företag i event-och produktionsindustrin idag.

Hos Beleco kan du streama (eller ’hyra’ på gammelsvenska) möbler, inredningsdetaljer och textilier från ett brett sortiment av tusentals designmöbler från kända varumärken. Streama från så kort som en timme med leverans och upphämtning samma dag upp till 6 månader – och självklart ingår inbärning på plats.

Är du osäker på vad du ska välja? Du kan alltid skriva in till oss i chatten, eller boka en av alla stylister för rådgivning direkt på sidan. Se stylisternas tidigare cases och läs mer här.

Stort tack till Filippa K som lät oss hålla till i deras vackra butik.