Upplev frihet med Beleco

Ett smidigare sätt att inreda på, samtidigt som du har full kontroll över ditt space. När behovet ändras hämtas möblerna upp, redo att hyras av någon annan.

Så funkar Beleco

 • Välj stad samt om du vill hyra per dag eller per månad

  Vi levererar till Stockholm, Göteborg och Malmö. Göteborg och Malmö har ett mindre utbud just nu.

 • Välj produkter och gå till kassan där du väljer abonnemang

  Psst desto längre bindingstid – desto billigare månadspris. Abonnemang löper alltid tillsvidare.

 • Vi levererar, bär in, monterar och hämtar upp dina möbler

  Vi levererar oftast inom 1-3 dagar och vi erbjuder tidsbestämd samt även kväll och helgleverans.

Vi säger stopp till att köpa nytt för att sedan lämna möbler på tippen eller ståendes i förråd. Genom att hyra möbler kan de leva vidare och få bli en del av flera nya miljöer. Det ger dig frihet att vara kreativ och flexibel utan dåligt samvete.

Lika smidigt som det låter, använd Beleco för att inreda ditt space

Du ska hinna läsa mailen, svara på Slack, använda Headspace, äta på senaste stället och hinna se på Netflix. Vi fattar, tiden är knapp. Därför har vi samlat allt du behöver för att inreda ditt space.

 • One small step for man, one giant leap for mankind.

  Tänk att aldrig mer behöva hyra ett släp. Tänk att aldrig mer behöva montera en hylla. Tänk en värld där du aldrig mer behöver bära en möbel. Sluta tänk, Beleco är här. När du hyr ingår alltid avemballering, inbärning till och upphämtning från angiven plats. Udda tider? Vi löser det, dygnet runt.

 • En cirkulär tjänst

  Med Beleco kan du få vilken möbel du vill, när du vill, hur länge du vill. Du hyr och använder saker när du behöver dem, istället för att köpa. Sen kommer möbeln tillbaka till oss, och används om och om igen – istället för att hamna på soptippen. Beleco köper inte in produkter, istället listar tillverkare och varumärken själva sina möbler på sidan och fortsätter äga dem vilket skapar incitament att skapa bättre produkter som håller längre. Tillsammans säger vi hej då till slit och släng kulturen.