Upplev frihet med Beleco

Ett smidigare sätt att inreda på, samtidigt som du har full kontroll över ditt space. När behovet ändras hämtas möblerna upp, redo att hyras av någon annan.

Alla goda ting är tre. Så funkar Beleco

 • Hyr flexibelt möbler från kända varumärken

  Hyr designmöbler och kontorsmöbler per dag eller per månad. Få hjälp med inredningsförslag från inredare.

 • Använd tjänsten så blir du enkelt en miljöhjälte

  Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin och sparar massor av CO2e när möbler får leva längre.

 • Luta dig tillbaka, låt oss göra de tunga lyften

  Välj produkt och leveransdatum. Allt detta ingår i en avgift: leverans, inbärning, montering och retur.

Vi säger stopp till att köpa nytt för att sedan lämna möbler på tippen eller ståendes i förråd. Genom att hyra möbler kan de leva vidare och få bli en del av flera nya miljöer. Det ger dig frihet att vara kreativ och flexibel utan dåligt samvete.

Lika smidigt som det låter, använd Beleco för att inreda ditt space

Du ska hinna läsa mailen, svara på Slack, använda Headspace, äta på senaste stället och hinna se på Netflix. Vi fattar, tiden är knapp. Därför har vi samlat allt du behöver för att inreda ditt space.

 • One small step for man, one giant leap for mankind.

  Tänk att aldrig mer behöva hyra ett släp. Tänk att aldrig mer behöva montera en hylla. Tänk en värld där du aldrig mer behöver bära en möbel. Sluta tänk, Beleco är här. När du hyr ingår alltid avemballering, inbärning till och upphämtning från angiven plats. Udda tider? Vi löser det, dygnet runt.

 • En cirkulär tjänst

  Med Beleco kan du få vilken möbel du vill, när du vill, hur länge du vill. Du hyr och använder saker när du behöver dem, istället för att köpa. Sen kommer möbeln tillbaka till oss, och används om och om igen – istället för att hamna på soptippen. Beleco köper inte in produkter, istället listar tillverkare och varumärken själva sina möbler på sidan och fortsätter äga dem vilket skapar incitament att skapa bättre produkter som håller längre. Tillsammans säger vi hej då till slit och släng kulturen.