Sharing things

 • Som om Einstein, Oprah och Tesla fick ett lovechild

  En ny värld kräver nya innovativa lösningar. Som så ofta så börjar ett företag med en dröm. En dröm om att skapa en bättre värld där allt är cirkulärt och hållbart. En värld där du inte äger dina saker och på så sätt inte är ägd av dina saker. En värld där du är fri att utforska, skapa och leva. En värld där du lever som du vill, när du vill, och hur du vill.

 • Bringing people together

  För de kreativa själarna. Ni som vill skapa och bygga. Som tror på att det vi gör betyder något. Ni som väljer att se godheten i människor. För er som vågar vara ni och vågar vara annorlunda. Ni som har bestämt er. Som tar steget och prövar. För ni som vågar tänka nytt. Som tar diskussionen. Ni som tillhör de som gör gott. De som tror på att en ny värld är möjlig och inom synhåll.

 • Det för er som vi finns. Ni är anledningen till Beleco existens. Utan er vore vi ingenting. Det är ni som ger oss kraften att förändra en hel industri från att vara linjär till att bli cirkulär. Det är ni som sporrar oss till att bli bättre, att gå den extra milen, att ifrågasätta allt som varit för att skapa en ny grund för hur vi lever, arbetar och utvecklas som individer, organisationer och som art.

Bli en del av ett community som fungerar som de andra delningstjänsterna du redan använder. Med Beleco skapar du en cirkulär och tillgänglig värld.

 • Var med och skapa en cirkulär värld

  Vi bygger ett community där möbler delas och används av fler istället för av en person. En plats där du på ett enkelt, hållbart och flexibelt sätt kan inreda ditt space. Där du kan pröva och ångra dig. Där du inte behöver veta nu, utan kan förändra dig över tid. Där du kan vara både medveten och miljöhjälte. Beleco är byggt för den digitala ekonomin och byggt som ett möbelföretag skulle fungerat om det byggdes idag.

 • Möt den småländska superduon

  Den ena är visionär, drömmare och doer. Den andra ser världen och dess komplexa struktur i alla dess dimensioner som en helhet med mottot 'allt är möjligt'. Möt Sebastian och Marie – grundarna av Beleco. De är på ett mission att skapa en värld som är mer tillåtande, tillgänglig och hållbar. De är sonen och mamman från samma familj som med mycket energi, humor och ett jävla anamma utgör nordstjärnan och grunden i Beleco.