Vi tror på att streama möbler istället för att köpa nya. Därför erbjuder vi ett brett urval av designprodukter som du kan streama från 1 dag upp till 6 månader. Vi erbjuder våra tjänster inom Stockholmsområdet.

Vi vill låta dig fokusera på det som är viktigast och förenkla för dig som vill ha ett event, ställa ut på en mässa eller behöver möbler för en kortare period. Vi hjälper även dig som ska sälja din bostad, men som saknar tid eller kunskap om styling och homestaging.

Hos oss ser du priset direkt och när du har klickat hem de produkter du vill ha så sköter vi all leverans!

Våra tjänster

Streama designmöbler

På Beleco Market streamar du möbler och inredning från 1 dag upp till 6 månader. Detta passar dig som ska ha ett event eller behöver möbler för en kortare period. Börja med att välja datum för perioden och tillgängliga produkter visas. Priset som visas under varje produkt är ett totalt pris för den valda perioden. Lägg de produkter du vill ha i varukorgen och gå till kassan för att välja ett leveransalternativ som passar dig.

Homestaging

En homestaging bokar du om din bostad är tom eller endast har ett fåtal möbler. När stylisten fått tillgång till bostadens ritningar börjar planeringen för vad som ska göras och vilka möbler samt vilken inredning bostaden behöver. Första besöket görs samma dag som homestagingen utförs. De flesta bostäder säljs inom 6 veckor och du behåller möblerna under hela perioden. Vi rekommenderar att boka homestagingen tätt inpå fotograferingen för bästa resultat. För att boka en homestaging bokar du en av våra stylister.

Styling

En styling bokar du om mestadels av dina möbler som soffa, säng och andra större möbler kommer att vara kvar i bostaden under fotografering och visning. Stylisten tar del av bostadens ritningar samt bilder på hur rummen ser ut i nuläget och stylar upp bostaden med textilier, växter, blommor, tavlor samt kompletterar med möbler och annan inredning. Första besöket görs samma dag som stylingen utförs. De flesta bostäder säljs inom 6 veckor och du behåller produkterna under hela perioden. Vi rekommenderar att boka stylingen tätt inpå fotograferingen för bästa resultat. För att boka en styling bokar du en av våra stylister.

Rådgivning

Känner du dig vilsen och vet inte vad du ska välja? Lugn bara – stylisterna hjälper dig utifrån dina behov. Du kan boka en rådgivning om du till exempel ska ha ett event eller om du är osäker på vilken typ av tjänst du ska boka. När du bokar en rådgivning ingår ett hembesök, du får ett visuellt koncept framtaget och förslag på möbler och inredning att hyra.

Boka stylist

En höjning av slutpriset med 7-15% är en vanlig bedömning när man stylar sin bostad inför försäljningen, det blir 245.000–525.000 kronor för en bostad som säljs för 3,5 miljoner.

Välj en av våra stylister och klicka på boka.

Steg 1: För att se priset behöver du fylla i yta, vilken typ av tjänst du behöver hjälp med, antal rum och ge en bra beskrivning av bostaden.

Steg 2: Priset räknas ut automatiskt. Du berättar vilken dag det ska fotas, anger adress och väljer hur du vill bli kontaktad.

Steg 3: Välj kort, faktura eller delbetalning.

Steg 4: Inom kort kommer stylisten att kontakta dig och be om att få ritningar över bostaden, information om det finns hiss, balkong etc.

Frakt och leveranstider

I vår frakt ingår leverans på önskad tid vardagar 8-17. Möblerna kommer monterade, levereras och placeras där ni önskar. Ni kan välja tidsintervaller i utcheckningen när vi vill ha er leverans, 8-10, 10-12, 12-15 och 15-17.  När din streaming period är över kommer vi på önskad tid och hämtar upp allt. Pris för frakt 1875 kr inkl. moms.

Om du vill ha leverans efter klockan 17.00 och helgdagar kan du chatta med oss så skräddarsyr vi en lösning för dig!

Endast inom Stockholm.

 

Kontakta oss gärna i chatten om du undrar över någonting!