Hållbarhet

Mer än 65% av Nordens befolkning tror att vi kan lösa klimatkrisen. Men de tycker att det saknas plattformar som tillåter oss att lösa den. Därför skapade vi Beleco.

 • Hur påverkar Beleco?

  Genom att streama möbler används de om och om igen, istället för att hamna på soptippen eller stå bortglömda i ett förråd. Säg hej då till slit och släng.

 • Var med och påverka

  Hos Beleco fortsätter tillverkare och leverantörer att äga sina produkter, istället för att sälja dem en gång. Det inspirerar till att de tar ansvar för produkterna över tid och till att skapa möbler som håller så länge som möjligt. Detta sparar på miljön.

 • Nu handlar det inte längre om att tillverka möbler så billigt som möjligt i lågprisländer för att sedan sälja till återförsäljare, utan om att skapa möbler av god kvalité som kan ha ett långt liv i den hållbara cirkeln. Genom att använda Beleco så är du med och formar om en hel industri.

Så hur mycket CO2 sparar man? Beleco har tillsammans med IVL räknat ut att vi kommer spara minst 2 000 000 ton CO2e innan 2030. Det är 900 miljoner mil i ett flyg! Eller 562 000 flygresor fram och tillbaka mellan Stockholm och Thailand.

Beleco hjälper dig att bli miljöhjälte

 • Spara CO2

  Se under varje produkt hur mycket CO2 du sparar genom att streama

 • Bli hållbar

  Gör ditt kontor, event eller bostad mer hållbar och rädda världen

 • Gör skillnad

  Du behöver bara streama så gör du skillnad. Enklare kan det inte bli.

 • Vi ser dig.

  Du som kämpar på, glider med och försöker leva livet. Ibland är du glad, vissa stunder ledsen men oftast är du full av energi. Vi ser på dig och tänker; Hur kan vi gör ditt liv lite enklare? Beleco är byggt för dig, och finns här för dig.

 • Spegla den du är.

  Av respekt för vem du är, vem du vill vara och den du tror att du är. Med jämna mellanrum stannar vi upp och tittar omkring oss. Vi ser en värld i förändring, en ständig förändring och i denna förändring, så ser vi dig. Låt Beleco spegla den du är.