För Uniqlos senaste influencer event i sin nyöppnade svenska debutbutik vid Kungsträdgården i Stockholm streamade de möbler, textil och inredningsdetaljer från Beleco. Klädstänger flyttades bort och gjorde plats för den lounge-yta som möblerades upp och som sedan fick stå kvar över helgen.

Eventet var en pressfrukost för att lyfta fram Uniqlos denimutbud och textilvårdsprodukter. Det arrangerades i samarbete med Steamery, bland de största på marknaden när det kommer steamers – med stor passion för klädvård, slowfashion och en mer hållbar modevärld.

“De flesta människor i dag har varken tid eller kunskap för att ta hand om sina kläder som vi gjorde förr. Plagg som förlorar passform eller färg är nästan alltid urtvättade – inte utslitna. Alldeles för få människor vet att kläder som tas om hand om på rätt sätt, kommer att hålla betydligt längre. Det vill vi förändra!” – Steamery

Frukosten stod härliga Pom & Flora Café för.

För ett event med temat så fullkomligt fokuserat på att skapa kvalitetsprodukter och omhändetagandet av befintliga produkter kändes det helt rätt att de valde att inreda med streamad inredning från Beleco – som används igen och igen, vilket sparar utsläppen mer och mer med varje uthyrning.