– Pressdag med tema hållbarhet

Beleco var stolta medarrangörer till Vass Productions årliga pressdag. Belecos medgrundare Sebastian Rudenstam var en del av hållbarhetspanelen som diskuterade hållbarhet och cirkularitet. Dels hur det krävs att vi förändra hur vi tänker kring konsumtion men också om hur trenderna faktiskt vänder mot det hållbara, mindre ägar-orienterade, mer uppleverlse-fokuserade delar-samhället där man använder det man vill ha i stunden – utan att äga det. Att leva livet on demand. Ett ämne som är helt centralt för Belecos versamhet.

Att äga kanske rent av är på väg ut. När du åker någonstans hyr du en lägenhet på AirBnB. Vill du kolla på film så streamar du den från en av alla streamtjänster du har. Vill du dra fram genom stan lite snabbare och glidigare än vanligt – då tar du en elsparkcykel, som Voi eller Lime.

Eventet hölls stolt i samarbete med Vass Productions i deras fina lokaler på Grev Turegtan. De är en ung modern kommunikationsbyrå med fokus inom PR, digital marknadsföring och eventproduktion, med topplacering i tävlingen Årets Byrå 2018. De representerar många stora varumärken, som Marie Nila, ACO, Moroccan Oil, N.C.P. Essentials, Make Up Forever och NARS.

På plats njöt man av live-framträdanden av Stor, Paul Rey och Imenella, med dryck och tilltugg från Raw Bite, Treat Cocktails and Food.

Inför eventet tömdes lokalerna och stylades om med inredning streamad från Beleco, stylat på plats av Belecos In-House stylist Karin Elfström. Du kan se mer cases från henne här.