Visa alla stories

Möt Bernssviten som skiftar tema

För det andra året i rad har Beleco fått i uppdrag att inreda Berns medlemsklubb och bar ”Suite 606”. Temat i rummet byttes ut varannan månad under sommaren. Första ut var tema 'safari', följt av 'Mexiko'. Stylingarna är alla gjorda av Beleco och i stort sett alla möbler och inredningsdetaljer hyrdes från Belecos korttidssortiment. Båda inredningarna satte tonen för härliga sommarnätter på terassen och den tillhörande baren utanför sviten.

Genom att hyra istället för att köpa kunde inredningen på ett smidigt sätt enkelt bytas ut och förändras för att skapa en helt annan känsla. Beleco skötte allt kring leverans, inbärning, montering och styling på plats.

Belecos in-house stylist Karin Elfström stylade sviten för båda teman. För Safari-inredningen fokuserade hon på neutrala, jordiga toner i kombination med svart, vitt och grått för att skapa en sandig lite solblekt känsla. Materialen är trä, linne, läder och keramik. Den ganska nedtonade paletten kompletteras av keramikskulpturer från RBA och konstväxter från Redeko Flowers.

För Mexico-inredningen blev paletten mer livlig med mättade toner av gult, rosa, rött och lila. Materialen blev mindre blygsamma med en härlig ochra-gul sammetssoffa och en matchande gul puff, en rosa dagbädd och färgstark konst och bäddning. I taket hängdes ljusslingor och på väggen hängdes till sist en solhatt som pricken över i.

Produkter i artikeln

Läs mer