Visa alla stories

Vikten av ett ergonomiskt och trivsamt hemmakontor


Tänk, för ett år sedan när många av oss lämnade våra arbetsplatser i mars, var det nog ingen som kunde se framför sig att vi år 2021, skulle gå in på vårt andra år av arbete hemifrån. 

Många av oss har suttit i soffor med kutade ryggar, byggt torn av böcker för att få upp datorn i en någorlunda bra höjd eller legat i sängen med datorn på täcket och jobbat. Detta arbetssätt är inte bra för våra kroppar i längden, och något som många av oss märker av efter bara några timmar i en dålig position. Med detta i åtanke - och att vi dessutom säkerligen kommer att arbeta mer och mer hemifrån även efter pandemin – så är det hög tid att abonnera på ett ergonomiskt hemmakontor.


"Dags att tänka nytt, abonnera på ett hemmakontor"

Ett höj och sänkbart skrivbord och en ergonomisk stol är A och O i ett hemmakontor. Många tycker att det känns som en stor och en eventuellt tråkig investering, men det behöver det inte vara. På Beleco erbjuder vi dig att hyra dina kontorsmöbler istället för att köpa dom. På så sätt kan du använda möblerna exakt så länge som du vill, byta färg på ditt bord när du känner för det eller byta modell på stolen om den första inte kändes rätt för dig och ditt hem. En arbetsplats matta kan också vara ett bra alternativ, då du enkelt man variera mellan att stå och sitta vid ditt bord under dagen och på så sätt inte belasta kroppen på samma ställen. 

Många av oss har inte ett stort arbetsrum hemma utan får hålla till godo med den ytan som finns. Med en liten arbetsplats är det viktigt att optimera arbetsytan på bästa sätt och välja smart inredning. Till exempel vår lampa LightUp Neos från Matting, som har en inbyggd laddningsplatta där du kan ladda mobilen, och på så sätt slippa onödiga fula sladdar på bordet.

Beställ hemmakontor till dig eller dina medarbetare nu!

Produkter i artikeln

Läs mer