Visa alla stories

På plats på Vass PRs pressdag – tema hållbarhet

Beleco var stolt medarrangör till Vass Productions årliga pressdag. I dagens cirkuära anda hyrde Vass PR möblerna till loungen och inredningsdetaljer som placerades ut över hela eventytan, som var Vass fina kontorslokaler på Grev Turegatan.

Belecos medgrundare Sebastian Rudenstam var en del av hållbarhetspanelen som diskuterade hållbarhet och cirkularitet. Där berättade han dels om hur det krävs att vi förändrar hur vi tänker kring konsumtion men också om hur trenderna faktiskt vänder mot det hållbara, mindre ägar-orienterade, mer uppleverlse-fokuserade delar-samhället där man använder det man vill ha i stunden – utan att äga det. Att leva livet on demand. Ett ämne som är helt centralt för Belecos versamhet.

"Att äga kanske rent av är på väg ut. När du åker någonstans hyr du en lägenhet på AirBnB. Vill du kolla på film så streamar du den från en av alla streamtjänster du har. Vill du dra fram genom stan lite snabbare och glidigare än vanligt – då tar du en elsparkcykel, som Voi eller Lime."

Pressdagen lyfte fram de många varumärken som Vass PR representerar, bland annat Maria Nila, ACO, Moroccan Oil, N.C.P. Essentials, Make Up Forever och NARS.

På plats njöt man av live-framträdanden av Stor, Paul Rey och Imenella.

Dryck och tilltugg serverades från Raw Bite, Treat Cocktails and Food.

Produkter i artikeln

Läs mer