Visa alla stories

Adoore pop-up med Beleco-inredning i Mood Stockholm

Petra Tungårdens Adoore slog i samarbete med Nelly upp dörrarna till en pop-up under ett par dagar i december. Man ville att känslan skulle vara lyxig, trendig och "lite som att kliva in på en förfest hemma hos en kompis", men utan att behöva köpa in massvis med exklusiva möbler. Svaret blev att enkelt klicka dit inredningen från Beleco.

"Möbeltjänsten Beleco har varit helt ovärderliga för mig under vårt event och pop-up butiken i MOOD Stockholm," skriver Petra på sin blogg. "Vi hade en ganska stor yta att fylla som vi ville skulle kännas inbjudande och härlig. Lite som att kliva in på en förfest hemma hos en kompis. Därför ville vi få till hängvänlig inredning som var trendig och gick i linje med våra varumärken. Det var enklare sagt än gjort. Jag ville att de skulle kännas lyxigt, men var inte direkt sugen på att lägga en smärre förmögenhet på möbler som endast skulle stå framme i två helger."

"Efter en del grubblande om olika tillvägagångssätt kom jag att tänka på Beleco som räddade mig under Fornis baby shower i somras. Minns ni hur hur fin vår innergård blev? Som en liten mysig oas mitt i stan!"

"Jag klickade mig snabbt in på deras hemsida, fyllde i vilka datum det gällde och hittade en drös med produkter som skulle passa perfekt i butiken. Denna matta från Layered föll vi som furor för– men det var ju en vild gissning ifall den faktiskt skulle fungera i verkligheten."

"Men som ni ser blev det en succé! Det är det som är bra med Beleco, du kan både långstidshyra men också hyra in tex en matta i en dag för att se ifall den passar in som man tänkt i hemmet. Det är ju enklare att få en känsla för nånting när man får prova det live med resterande inredning."

"Efter att vi hade lagt beställningen som innehöll en blandad kompott av diverse designermöbler klickade vi in dagarna vi behövde produkterna och när vi ville att det skulle levereras. Det grymma med Beleco är att man väljer en timslott på när produkterna ska levereras. För man avskyr ju när man behöver avsätta en hel arbetsdag till att sitta och vänta på en leverans. Vi valde en timslott mellan 08-09 och grabbarna staplade in med möblerna kl 08.15 sharp. De bar in allt och av emballerade dem på plats. Efter pop-upen stängde kom de tillbaka plastade in allt och bar ut det."

"Jag fullkomligt älskar sånna här enkla lösningar där jag slipper stå gråtandes på gatan med 100 kilos leveranser för att budkillarna vägrar hjälpa mig bära in sakerna. Du betalar inget extra för inbärning utan det ingår i frakten – istället kan bara luta dig tillbaka och peka ut vart allting ska stå."

"Beleco är perfekt att hyra in när du kanske ska ha en större tillställning med hela tjocka släkten och behöver fler sittplatser eller ett extra bord. Eller du kanske vill stylea lägenheten inför visning för att skapa ett hem som tilltalar fler köpare, eller varför inte signea upp dig på Belecos streamingtjänst där du kan hyra möbler till exempelvis kontoret månadsvis utan bindningstid. Alla olika varianter är möjliga!"

Soffa, matta och soffbord från Beleco.

"Beleco känns lite som framtiden i sitt tänk av att låna och hyra produkter istället för att köpa nya saker som man ändå tröttnar på under bara några månader. Det är enklare att göra medvetna köp som man vet att man kommer vara nöjd med i slutändan när man först får prova hur det känns med en ny möbel i hemmet. Tröttnar man på möblerna har man inte bundit upp sig på något allt för dyrt utan kan smidigt skicka tillbaka allt till Beleco."

Petras moodboard med några av hennes top picks. "Några favoriter som finns inne nu på Beleco. Sajten uppdateras hela tiden med nyheter."

Produkter i artikeln

Läs mer