Visa alla stories

Stylingen som förverkligade Philips Hue ideala boende

Design, innovation och inspiration - avsikten för veckan på Furniture and Light och Stockholm Design Week. Det framstående företaget Philips Hue valde inte bara att hyra möbler från Beleco. De valde även vår inredare Marielle Borekull till att styla deras monter och resultatet blev: design, innovation och inspiration!

Under en vecka i februari möttes världens designelit på Stockholm Furniture and Light fair. Mässan, som är störst inom skandinavisk design, var fullspäckad med det senaste inom möbeldesign och belysning. Förutom att inspirationen går på högvarv av alla fantastiska designobjekt så slås man även av de praktfulla utställningarna och montrarna.

Philips Hue gav Beleco i uppdrag att inreda ett helt hem med sovrum, badrum, kök och vardagsrum och även en tillhörande uteplats. För att försäkra oss om Philips Hue tillfredsställelse inledde vår inredare Marielle Borekull uppdraget med att skapa ett stylingkoncept för Philips att godkänna. Därefter plockades möbler, dekorationer och belysning ut som matchade uppdraget, vilka sedan transporterades till mässan. Väl på plats fanns Marielle redo till tårna för att styla montern. Från moodboard till verklighet! 

Belysning från Philips Hue. Möbler från Beleco.

Det välkända företaget Philips Hue gav Beleco i uppdrag att inreda deras gigantiska monter på 400 kvm. Philips Hue som ligger i framkant med att föra samman människor och teknik ville genom montern förverkliga deras vision om ett innovativt och designrikt hem.

Produkter i artikeln

Läs mer