Visa alla stories

Jordnära kulörer stylat av Hillehem för Alexandra Nilsson

När det blev dags för Alexandra Nilsson att sälja sin lägenhet i Solna beslutade hon sig för att köra på en full homestaging. Lägenheten tömdes alltså helt och möblerades upp på nytt inför fotografering och visning. "Hela lägenheten fick sig ett lyft", säger Alexandra om homestagingen på sin instagram.

Uppgiften föll på inredningsstylisten Caroline Hillebers Hillehem, som tidigare bland annat tagit fram inredningskoncept till Hanna Friberg och homestageat åt Margaux Dietz. Hillehems stil utmärks ofta av en neutral jordnära palett och skandinavisk stilrenhet. Hon satsar istället på materialvalen, olika texturer och detaljer som ger en lyxig känsla.

Caroline är både inredare och fotograf och driver inredningsföretaget Hillehem med visionen att styla bostäder där varje möbel och inredningsdetalj blivit noga utvald. Ursprungligen från Norrköping verkar hon sen ett år tillbaka numera i Stockholm. "Ingen styling ska vara den andra lik och vi anpassar inredningen efter bostaden och dess karaktär. Genom att vi besitter kunskaper både inom fotografi och inredning ger vi våra kunder möjligheten att maximera försäljningen ytterligare."

Homestaging är ett allt mer populärt val när det kommer till att styla bostaden inför försäljning. Det kan verkar drastiskt att byta ut hela bohaget, men det finns mycket att vinna. Det är svårt att själv få till en känsla som lockar köpare - både utifrån bilderna i annonsen och väl på visningen. Personliga saker, vardagsprylar och allt som är överflödigt måste bort och resten presenteras på ett tilltalande sätt. Det räcker med en inredning som föreslår hur man skulle kunna göra och visar bostadens disponering och skala. Målet är att man ska kunna tänka sig in i hur det skulle kännas att bo där och bli sugen på det. En full styling som är skräddarsydd för utrymmet och som från början till slut har syftet att skapa en inbjudande bostadsannons och visning lockar inte bara potentiella köpare, utan brukar också höja värdet på bostaden med 5 till hela 20%.

Funderar du på en homestaging för din bostadsförsäljning? Vi har gjort det enkelt att hitta och boka en stylist som passar just dig och din målgrupp, som Hillehem till exempel. Läs mer om Belecos tjänster här. Du ser pris direkt, bokar online och slipper tröga offerter.

Produkter i artikeln

Läs mer