Visa alla stories

Så blev Margaux Dietz homestyling

Margaux Dietz, influencer och ELLE-bloggare, har bestämt sig för att flytta. Vindsvåningen om 81 kvadratmeter ligger på Luntmakargatan i Vasastan med vacker unik arkitektur, men det är ändå inte det lättaste att få till det så där riktigt mäklar-snyggt, så de tömde lägenheten och satsade på en full homestaging. De som fick ta sig an uppdraget var stylisten Caroline Hilleberg och inredningsarkitekten Gustaf Westman.

”Vi känner att vi vill börja familjelivet i en ny lägenhet”, skriver hon på sin blogg. ”Vi känner att vi vill ha det större, speciellt om vi ska ha tillökning i familjen. Vi köpte den här lägenheten när vi fortfarande trodde att det bara skulle vara vi för ett tag och självklart fungerar den här lägenheten för fyra personer, men vi känner att vi vill börja familjelivet i en ny lägenhet där vi vill bygga vidare på familjen och inte i den här där vi egentligen planerade att vara bara vi två i några år framåt.”

Lägenheten förmedlas av Nomad Mäkleri. Utgångspriset ligger på 8 495 000 kronor.

"Lägenheten har många checkboxar, till exempel högt i tak, synliga takbjälkar, terrass, eldstäder," säger mäklaren Jörgen Olsson.

Badrummet är ett av rummen som Margaux Dietz själv säger att hon kommer sakna allra mest – och vi förstår varför. Badrummet, som många trogna följare tidigare sett i Margaux Dietz vloggar, är helt klätt i marmor och har lyxiga detaljer i blänkande mässing. Höjdpunkten är det fristående badkaret som har utsikt till terrassen genom ett fönster.

På sin blogg skriver Margaux om jakten på den nya bostaden: ”Jag tror inte att jag kommer kunna hitta ett lika nice badrum, men hoppet är det sista som lämnar.”

Delar ut artikeln är hämtade ur ELLE och Leva & Bo.

Produkter i artikeln

Läs mer