Visa alla stories

Flexibel inredning skapar showroom-känsla hos Filippa K

Filippa K vände sig till Beleco för att tveaka sitt butikskoncept på Grev Turegatan, från en klassisk butik till mer av ett showroom. Klädställningarna flyttades bort och möbler hyrdes in så att kunderna kunde slå sig ned i butiken. Med fler sittplatser, i kombination med något gott att dricka, uppmanades kunderna att stanna i butiken och i lugn och ro titta på produkterna och få råd från personalen.

Filippa K är ett modevarumärke som jobbar med genomtänkt design och hållbarhet - socialt och miljömässigt. I enlighet med detta ville de inte köpa in några möbler för att testa showroom-konceptet utan valde istället att hyra möbler från Beleco och kombinera med möbler och detaljer de redan hade.

Välkommen in till en ljus butik, skandinaviskt minimalistisk och stilren, med funktionella material som betong och glas och med naturliga inslag i form av ljust trä, sten och keramik. Möblerna från Beleco handplockades för att passa in i butiken och den befintliga inredningen, med neutrala färger och naturliga material.

"Att hyra möblerna är en flexibel lösning som ger utrymme att förändra efter sina förutsättningar då man när som helst kan lägga till, ta bort eller säga upp. Man kan också hyra per dag om det gäller kortare projekt som pop ups och event. Beleco har ett brett möbelsortiment och kan hjälpa allt från små och stora butiker till hotell och kontor", säger Patrik Nanhed, sortimentsansvarig på Beleco. "Oavsett hur ditt inredningsprojekt ser ut kan vi hjälpa dig att förverkliga det och skapa en trivsam miljö som går ton i ton med ditt varumärke. Antingen väljer man möblerna på egen hand eller så låter man Beleco sköta hela kedjan, från moodboard till färdigställande på plats".

Produkter i artikeln

Läs mer